Триетажна къща, Златен рог, Ямбол

  • Имоти Фаворит - Ямбол
реф.№
53
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
400
Етажност: 
3
Тип строителство: 

Предлагаме на вашето внимание триетажна къща, находяща се в ж.к.”Златен Рог”, РЗП  400 кв.м., ново строителство, състояща се от първи етаж-магазин, склад, мазе, гараж,втори жилищен етаж, трети етаж-мансарда.Намира в близост до главна улица на града, спирка, хранителни магазини. Възможност за използване на паркинг.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Цена

При запитване.

Особености: 

Запитване и огледи

Тази форма изпраща email до imotifavorit.com с Ваши данни. Данните се използват, за да се свържем с Вас, относно Вашето запитване/виж:  Политика за поверителност и защита./

3 + 9 =