ПРОДАВА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, ново строителство - ЦЕНТЪР гр.ЯМБОЛ

  • Имоти Фаворит - Ямбол
  • Имоти Фаворит - Ямбол
  • Имоти Фаворит - Ямбол
  • Имоти Фаворит - Ямбол
  • Имоти Фаворит - Ямбол
реф.№
97
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
94
Цена: 
109000лв.
Етаж: 
2
Етажност: 
4

 Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в  нова жилищна сграда със стилна архитектурна визия, комфорт и функционалност на предлаганите жилища.  Предлаганият имот е в централната част на град Ямбол. Районът е с добра инфраструктура-детски градини, училище, здравни заведения, хранителни магазини, пазар, кафенета. 
Сградата се изгражда с качествени материали, обслужва се от луксозен асансьор, а апартаментите са газифицирани. Към всяко жилище има мазе. Предлагаме за всеки имот подземен гараж, който е на отделна цена. 
Апартаментът е с изложение изток-запад-север. Състои се от две спални, всекидневна, две тераси, коридор, баня с тоалетна и отделен санитарен възел- може да разгледате предложеното разпределение. Има възможност за разделяне и обединяване. Няма преходност между стаите. При включване, предлагаме допълнителни бонуси. 

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Запитване и огледи

Тази форма изпраща email до imotifavorit.com с Ваши данни. Данните се използват, за да се свържем с Вас, относно Вашето запитване/виж:  Политика за поверителност и защита./

13 + 5 =