ПРОДАВА ДВОРНО МЯСТО в с. ОКОП - обл. ЯМБОЛ

  • Имоти Фаворит - Ямбол
  • Имоти Фаворит - Ямбол
реф.№
134
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
1250
Цена: 
10000лв.
Етаж: 
0
Етажност: 
0

Предлагаме на Вашето внимание  добре поддържано дворно място 1250 кв.м.  Парцела е разположен на тиха и спокойна улица, същевременно близо до главен път. Има трайни засаждения като 400кв.м са лозе-десертни и винени сортове грозда, овощни дръвчета-ябълки, круши, череша и др. 20бр. В парцела има ток/действаща партида/и вода. 

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

 

Запитване и огледи

Тази форма изпраща email до imotifavorit.com с Ваши данни. Данните се използват, за да се свържем с Вас, относно Вашето запитване/виж:  Политика за поверителност и защита./

1 + 0 =