Граф Игнатиев

Продава
Имоти Фаворит - Ямбол
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ЯмболГраф Игнатиев
Квадратура: 63
Етаж: 3
Етажност: 15
Цена: 63 000лв.